International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Prodaja pustnih kostumov

Viktorijanski retro stil kopalk

1940-ih, 1950-ih in 1960-ih letih prejšnjega stoletja so retro kopalke od takrat, ko je bil retro bikini izumljen do konca dobe kopalke. To poletje boste videti kot kopalna lepotica v enem od teh novih kopalnih kopalnic! Vintage retro kopalke so skromne, laskave in predvsem FUN. Oba kosa in dve kosi vintage bikini kopalke so za prodajo na spletu iz peščica zanesljivih trgovcev na drobno. Polka dot retro kopalne obleke so najbolj priljubljene zastarele kopalke s florals in trde barve trending preveč. Večina vintage kopalke ima skromno v mislih s učinkom krila, stranskim zvitkom, visokim pasom in polnimi skodelicami. Pogled je zelo laskavi na vse oblike in velikosti telesa.

Bikini so uradno izumili leta 1946 in poimenovali po Atonu Bikini v južnem Tihem oceanu, kjer je ZDA izvajalo jedrske teste. Ta obleka je bila majhna, razkrivala je trebuh in buttox (plavut!) V bistvu je bil niz bikini. Večina javnih plaž je prepovedala uporabo te nove drobne kopalke do 50-ih let. Vendar to ni bil slog dvodelne slike, ki se je navadno nosil v 40-ih letih – to je bilo malo preveč razkrivalo.

Pred bikini so ženske začele nositi dvodelne kopalke, ki so izgledale enako kot enodelne kopalne obleke, ki so bile na polovici. Vrh je bil pokrov z zgornjim pokrovom, z dvema tanjšima trakicama ali vrhnjim vrhom. Dno je izgledalo kot tesen mini krilo, ki izhaja iz pasu in pokriva celotno hrbtno stran. Še en priljubljen slog krila za dvodelni del je bil razgiban spodnji del iste dolžine. Vrh, ki je začel pridobivati ​​v priljubljenosti, je bil še bolj razkrivajoč – pas bandeau z vrvmi, pritrjenimi na sredinsko fronto, ki je bila vezana na vratu.

 

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, na katere bi radi slišali od nas

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Moja košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0