International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Prodaja pustnih kostumov

NOVA ZBIRKA BELSIRA VINTAGE OBLEK JE TUKAJ!

NOVA ZBIRKA BELSIRA JE TUKAJ!
Zdaj na voljo!
Svoboda, veselje, ustvarjalnost in samoodločanje je tudi vaš moto?

Potem je naša nova kolekcija Belsira prava izbira za vas! Z našo spomladansko kolekcijo in običajnimi ženskimi vintage kolekcijami se spretno postavite v ospredje. Lahke kardigane za pomlad in poletje lahko kombinirate z bombažnimi krili in klasičnimi krilci. Za velik izbor kril imamo tudi nov model hlače, s katerim praznujemo Marlene hlače. Ženske kose in sveže, cvetlične vzorce od črne in bele do barvite čakajo, da jih odkrijete.

S tiskom naše nove kolekcije praznujemo to pomlad ženskost s poklonom čudoviti ženski:
VIVA FRIDA KAHLO!
Ta ženska bi morala postati eden od vaših junakinj in vaš navdih najkasneje od danes. Rojen 6. julija 1907, ko se je tretja od štirih hčera nemškega fotografa Karla Wilhelma Guillerma Kahla in mehiška Matilda Calderón v Coyoacánu zbolela in izterjala od otroške paralize v starosti 6 let, hudo poškodovana ob 18 letih v prometni nesreči in po večletnem boju opomogla, Več kot 20 let zakonske zveze z nezvestim človekom in begom v alkohol, zadeve in umetnost.

Vaša realnost. “Bil sem nadrealist. To ni prav. Nikoli nisem slikal sanj. To, kar sem predstavil, je bila moja realnost.

V poznih šestdesetih in sedemdesetih letih je poudarjena kot ikona po ženskem gibanju in še vedno pomeni emancipacijo, svobodo, žensko ustvarjalnost, samozavest in ponos. Kljub ali zaradi lastne pomanjkljivosti. V slikah ni oklevala prikazati čustvenih, zastrašujočih in včasih skoraj nočnih morskih prizorov svojega življenja. In vendar številna njena dela oddajajo nekaj upanja in samozavesti. 13. julija 1954 je Frida Kahlo umrla zaradi pljučne embolije.

Ta junakinja ženskega gibanja smo ohranjali v naših vzorcih in uživali v ideji, da čez dan plešete vzporedno s Frido. Tako si samozavestna, močna in zabavna ženska: pokaže, za kaj se zavzemaš, za kaj se boriš in za kar upaš! Svet je vaš in Belsira se vam želi pridružiti.

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, na katere bi radi slišali od nas

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Moja košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0