International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

FREE dostava nad 250,00 eur

PIŠKOTKI

Varnost osebnih podatkov

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni trgovini na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov po Zakonu o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Z registracijo v spletni trgovini soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, obveščanja o novostih) in ostalo potrebno komunikacijo.

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

O piškotkih
Piškotki niso nič novega, vsi obiskovalci spletnih strani imamo na svojih računalnikih, tablicah, mobitelih shranjenih že veliko piškotkov z različnih spletnih strani. Novo je zgolj to, da z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.

Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in ohranjamo vaše osebne podatke varno, glejte našo Politiko zasebnosti.

Kaj so piškotki?
So male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči. Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.
Pravna podlaga
Podlaga za obvestilo o piškotkih je spremenjen Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list št. 109/2012; na kratko ZEKom-1), ki je začel veljati v začetku leta 2013 in je prinesel nova pravila glede uporabe piškotkov in podobnih tehnologij za shranjevanje informacij ali dostop do informacij, shranjenih na računalniku ali mobilni napravi uporabnika.

Kaj so piškotki in zakaj jih spletna stran potrebuje
Piškotek je majhna tekstovna datoteka, ki se prenese na računalnik uporabnika ob njegovem obisku spletne strani in običajno vsebuje:

ime strežnika, s katerega je bil poslan piškotek;
življenjsko dobo piškotka;
vrednost – navadno naključno generirano edinstveno število.
Sam piškotek ne vsebuje ali zbira informacij. Če pa ga prebere strežnik skupaj s spletnim brskalnikom, je to lahko spletnemu mestu v pomoč pri izvajanju uporabniku prijaznejših storitev – na primer tako, da se spomni prejšnjih nakupov ali podatkov o uporabnikovem računu. Samo strežnik, ki je poslal piškotek, lahko prebere in uporablja ta piškotek.

Na spletnem mestu, vrednem zaupanja, lahko tako piškotki obogatijo izkušnjo. Lahko pa so piškotki uporabljeni tudi na načine, ki pomenijo poseg v posameznikovo zasebnost. Piškotki so lahko shranjeni različno dolgo, le za trajanje seje brskanja ali pa veliko dlje.

Katere piškotke uporabljamo na strani in zakaj
Na spletni strani uporabljamo izključno piškotke, ki so dovoljeni v skladu z zakonom ZEKom-1. Uporabljeni so le piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje te spletne strani. Za beleženje statistike obiskanosti strani, uporabljamo sistem, ki zapiše le sejni piškotek in ne sledi vašemu nadaljnemu vedenju na spletni strani oz. v povezavi z drugimi stranmi. Z nadaljno uporabo te spletne strani se strinjate z rabo v nadaljevanju opisanih piškotkov.

Katere piškotke lahko uporablja ta spletna stran
Ime piškotka Namen Trajanje
PHPSESSID Vzpostavitev delovanja strani. Seja
nscart Košarica za spletno trgovino. 14 dni
cmscart Košarica za spletno trgovino. 14 dni
youtube.com Predvajanje YouTube video posnetka. Seja
_utma Zabeleži razlikovanje med uporabniki (sejami). 2 leti
_utmb Zabeleži novega uporabnika (sejo). 30 minut
_utmc Statistika ogledov spletne strani. Seja
_utmz Določa vir prometa ali oglaševalsko akcijo. 6 mesecev

Zakaj so piškotki potrebni?
So temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno.

Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)

 

==============

Naša politika piškotkov
Ta pravilnik o piškotkih pojasnjuje, kaj so piškotki in kako jih uporabljamo. Ta pravilnik morate prebrati, da boste razumeli, kateri piškotki so, kako jih uporabljamo, vrste piškotkov, ki jih uporabljamo, tj. Informacije, ki jih zbiramo s piškotki in kako se te informacije uporabljajo in kako nadzirati nastavitve piškotkov. Za dodatne informacije o tem, kako uporabljamo, shranjujemo in ohranjamo vaše osebne podatke varno, glejte našo Politiko zasebnosti.

Svojo privolitev iz Izjave o piškotkih lahko kadarkoli spremenite ali umaknete na naši spletni strani.

Več o tem, kdo smo, kako nas lahko kontaktirate in kako obdelujemo osebne podatke v našem pravilniku o zasebnosti.

Vaše soglasje velja za naslednje domene: portia-bazar.com

Kaj so piškotki?
Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se uporabljajo za shranjevanje manjših informacij. Piškotki so shranjeni v vaši napravi, ko je spletno mesto naloženo v vašem brskalniku. Ti piškotki nam pomagajo, da spletno mesto deluje pravilno, da je spletna stran varnejša, zagotavlja boljšo uporabniško izkušnjo in razume, kako deluje spletno mesto ter analizira, kaj deluje in kje potrebuje izboljšave.

Kako uporabljamo piškotke?
Kot večina spletnih storitev, naša spletna stran uporablja piškotke piškotkov prve in tretje osebe za številne namene. Piškotki prve strani so večinoma potrebni za pravilno delovanje spletne strani in ne zbirajo nobenih osebnih podatkov.

Piškotki tretjih oseb, ki jih uporabljamo na naših spletnih mestih, se uporabljajo predvsem za razumevanje delovanja spletnega mesta, kako sodelujete z našo spletno stranjo, ohranjanje varnosti naših storitev, zagotavljanje oglasov, ki so pomembni za vas, in vam zagotavljajo boljšo in izboljšano uporabniško izkušnjo in pomagali pospešiti vaše prihodnje interakcije z našo spletno stranjo.

Katere vrste piškotkov uporabljamo?
Bistvenega pomena: Nekateri piškotki so bistveni za to, da boste lahko doživeli polno funkcionalnost našega spletnega mesta. Omogočajo vzdrževanje uporabniških sej in preprečevanje varnostnih groženj. Ne zbirajo in ne shranjujejo nobenih osebnih podatkov. Na primer, ti piškotki vam omogočajo, da se prijavite v svoj račun in dodate izdelke v vašo košarico in varno prevzamete račun.

Statistika: ti piškotki shranjujejo informacije, kot so število obiskovalcev spletnega mesta, število edinstvenih obiskovalcev, katere strani so bile obiskane, vir obiska itd. Ti podatki nam pomagajo razumeti in analizirati, kako dobro spletno mesto deluje in kjer je treba izboljšati.

Marketing: Naša spletna stran prikazuje oglase. Ti piškotki se uporabljajo za prilagajanje oglasov, ki jih prikažemo, tako da so vam pomembni. Ti piškotki nam pomagajo tudi spremljati učinkovitost teh oglaševalskih akcij.

Informacije, shranjene v teh piškotkih, lahko ponudniki oglasov tretjih oseb uporabljajo tudi za prikazovanje oglasov tudi na drugih spletnih mestih v brskalniku.

Funkcionalno: To so piškotki, ki pomagajo določenim nebistvenim funkcijam na naši spletni strani. Te funkcije vključujejo vdelavo vsebine, kot so videoposnetki ali izmenjava vsebin na spletni strani na platformah družabnih medijev.

Nastavitve: ti piškotki nam pomagajo shraniti nastavitve in nastavitve brskanja, kot so jezikovne nastavitve, tako da boste imeli boljše in učinkovitejše izkušnje pri prihodnjih obiskih spletnega mesta.

Spodnji seznam podrobno navaja piškotke, ki se uporabljajo na naši spletni strani.

PiškotekOpis
PiškotZ nadaljevanjem ogleda te strani, se strinjate z uporabo piškotkov na tej strani. Razumem in želim nadaljevati. Za več informacij o piškotkih kliknite tukaj.

Kako lahko nadzoruje nastavitev piškotkov?

Če ste odločili, da spremenite svoje nastavitve pozneje v sedežno skupino, lahko na zaslonu kliknete »Pravilnik o zasebnosti v piškotkih«. S tem boste ponovno prikazali obvestilo o soglasju, ki vam bo omogočil, da spremenite svoje nastavitve ali povsem umaknete vašo privolitev.

Poleg tega različni brskalniki ponujajo različne načine blokiranja v brisanji piškotkov, ki so v spletnem mestu. Nastavitve brskalnika lahko spremenite, da piškotke blokirate / izbrišete. Če želite izvedeti več o tem, kako upravljati v brisanje piškotke, obiščite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Please select all the ways you would like to hear from us

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanjne dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Pozabili geslo? Prosimo vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste prejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.

0
    0
    Vaša košarica
    Vaš nakupovalni voziček je prazenNazaj v trgovino
    OBLAČILA
    PUSTNA OBLAČILA
    PUSTNI KOSTUMI
    PUSTNI DODATKI
    OKTOBERFEST NOŠE

    Portia, Denis Šift s.p.
    Prvomajska ulica 9
    2310 Slov. Bistrica, Slovenija

    TAX ID: SI23218436
    IBAN: SI56 10100-0056221389
    BIC: BAKOSI2X