International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Pustne lasulje brade brki

Ne živijo vsi v skladu z besedami pesmi Electric Guitars “nosite dolge lase kot mi …”, a ko se bliža zabava v kostumih, pogosto želimo svojo pričesko uskladiti z obleko, v katero se oblečemo, in karakterjem, ki ga želimo. igrati. Težko je, ko nimamo veliko las na glavi, zato na pomoč priskoči spletna trgovina  in pustne lasulje, ki so na voljo na njeni spletni strani.

Ponujamo zelo širok izbor tovrstnih dodatkov. Našli boste lasulje, ki bodo odlično dopolnile skoraj vsak pustni outfit, vas naredile skoraj neprepoznavne in vam omogočile, da se še bolj vživite v novo, party vlogo. Za ljudi, ki želijo pritegniti pozornost, je lahko afro lasulja; za tiste, ki se želite vrniti nekaj stoletij nazaj in občutiti vzdušje rokokoja – baročna lasulja; lasulja iz 80-ih bo kot nalašč za kičasto zabavo; za večne oboževalce kralja rokenrola pa lasuljo Elvisa Presleyja; za umirjene rastamane dreadlocks lasuljo, za ljubitelje prelepe Marilyn, kraljice filmskega platna, pa lasuljo Monroe. To je le nekaj primerov iz zelo široke ponudbe umetnih las, ki so na voljo v naši trgovini.

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, na katere bi radi slišali od nas

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanjne dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Pozabili geslo? Prosimo vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste prejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.

Mogoče ste še kaj pozabili?

Moja košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA
OBLAČILA
PUSTNA OBLAČILA
PUSTNI KOSTUMI
PUSTNI DODATKI
OKTOBERFEST NOŠE

Portia, Denis Šift s.p.
Prvomajska ulica 9
2310 Slov. Bistrica, Slovenija

TAX ID: SI23218436
IBAN: SI56 10100-0056221389
BIC: BAKOSI2X