International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958

Brezplačna dostava nad 250,00 eur

Prodaja pustnih kostumov

Velika izbira pustnih kostumov za Cosplay, Halloween- noč čarovnic in Carnival pustni karneval

Velika izbira kostumov za Cosplay, Halloween in Carnival

Naše podjetje ima dolgoletne izkušnje in izkušnje pri trgovanju z visokokakovostnimi in individualnimi kostumi ter izbranimi kompleti kostumov. Samo izbrani materiali in proizvajalci bodo našli pot v našo trgovino in vam ponudili možnost, da pri nakupu kostuma za nadaljnjo prodajo upoštevate najboljše lastnosti in raznolikost. Specializirali smo se za klasične in trende nohte za dogodke Halloween in Cosplay, ki govori o pristnosti kostumov in njihovem učinku.

Poiščite cosplay in kostume Halloween za različne potrebe

Ali indijski, kavboj ali klovn, kostumi iz groze ali fantazije, tukaj boste prejeli ogromno različnih modelov in ekskluzivnih podrobnosti. Visokokakovostna izdelava, pristna karizma in udobje nošenja so trije osnovni stebri za kostum, ki prihajajo na vaše stranke in se prepričajo s prednostmi. Ne samo na karnevalu, temveč tudi za zabavne prireditve ali kostumografske dogodke, so naši kostumi v središču in zagotavljajo zadovoljstvo ter edinstveno karizmo uporabnika. Okusi in ideje popolne kostumografije Halloween ali prikrivanja za zabavo in cosplay so drugačni. Tako kot vsestranski in raznoliki, smo zasnovali našo ponudbo, tako da lahko pokrivate klasično zahtevo, pa tudi prednost individualnosti in osebni dotik. Zombiji, vampirji, vilini ali enoglasniki so trenutno najbolj priljubljeni preobleki, ki prepričajo tako odrasle kot otroke in pritegnejo pozornost. Tisti, ki imajo raje bolj klasičen videz, lahko seveda tudi prikrivajo svoj videz v vedno priljubljenem in elegantnem klasičnem modelu in se udeležijo dogodka kot klovna, kavboj ali indijski.

Odkrijte zdaj široko paleto za kostume Halloween in Cosplay, spoznajte kakovost v novi dimenziji in se prepričajte o poštenem odnosu med ceno in zmogljivostjo. Tukaj boste našli tisto, kar iščete in svojim strankam ponudite raznolikost, ki je v preobleki primarnega pomena.
 
NOŠE – dirindl .. OKTOBERFEST
 
HORROR & GRUSEL – grozljivi kostumi 

CLASSIC – klasični pustni kostumi  ( kloven, čarovnica, )

PRAVLJIČNI KOSTUMI  – RDEČA KAPICA, SNEGULJČICA,…
 
FANTASY – fantazijski kostumi 
 
UNIFORA – uniformirani kostumi  – vojak, medicinska sestra, stewerdesa, zdravnik , zapornik

INDIJANSKI PUSTNI KOSTUMI , KAVBOJSKI KOSTUMI

PIRATSKI PUSTNI KOSTUMI 

GOTIČNI KOSTUMI

BOŽIČNI KOSTUMI

Maske
 
SCENE – scenski filmski kostumi
 

SEKSI ZAPELJIVI KOSTUMI  ( zdravnica, pilotka… 

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, na katere bi radi slišali od nas

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanjne dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Pozabili geslo? Prosimo vnesite svoje uporabniško ime ali e-poštni naslov. Po e-pošti boste prejeli povezavo za ustvarjanje novega gesla.

Mogoče ste še kaj pozabili?

Moja košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

OBLAČILA
PUSTNA OBLAČILA
PUSTNI KOSTUMI
PUSTNI DODATKI
OKTOBERFEST NOŠE

Portia, Denis Šift s.p.
Prvomajska ulica 9
2310 Slov. Bistrica, Slovenija

TAX ID: SI23218436
IBAN: SI56 10100-0056221389
BIC: BAKOSI2X