International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Prodaja pustnih kostumov

Viktorijanski stil mode 1800 leta aristokratska eleganca

Oblačila, noša in 1800. moda viktorijanske dobe
Modni modeli iz 19. stoletja iz viktorijanske dobe so zelo romantizirani v knjigah in filmih. Ne glede na to, ali potrebujete viktorijanski kostum, kot so ženske vojne obleke ali moške jutranje obleke, obleka Old Wild West, obleka Steampunk, Little House na preriji Prairie ali viktorijanska oblačila za vašo sodobno garderobo, smo našli nekaj zelo ugodnih izbir na spletu. Vključeni so bili vsi slogi, ki predstavljajo viktorijanski 1800. modni modeli – 1840, 1850, 1860, 1870, 1880, 1890 in 1900. Naš blog je napolnjen s podrobnimi viktorskimi modnimi članki o zgodovini vašega učnega užitka.

Za ženske, polno oblečena obleka ali ločena kombinacija krilo in bluza je viktorijansko kostum. Dodajte dodatke, kot so klobuk, šal ali kapeleta, čipke za čevlje, dolge rokavice in težki nakit.

Viktorijanska doba je bila skoraj stoletja mode. V tem času so dame, viktorijanski klobuki rasli iz velikega pokrova na majhen pokrov motorja, kratek klobuk do visokega klobuka, navaden do okrašen okrašen. Sledenje vsem spremembam ni enostavno, saj so se pojavile klobučki in se šele vsakih nekaj let. Spremeni podobne modne obleke in frizure. V vsaki priložnosti so bili hojo, jahanje, jutranja in domača uporaba. Izdelava lastnega viktorijanskega klobuka je najboljša možnost z uporabo vzorca klobuka ali klobučevine ali slame, s katero lahko okrasite. Enostavne sodobne klobuke in omare v pravilni obliki je mogoče ponovno okrašiti s cvetjem, lokom, perjem in trakom, da se ujemajo z želenim desetletjem in slogo

Za moške so vaše hlače z visokimi pasicami, narejene z oblečeno srajco, prsluk, kravato, kravato in škornji. Dodajanje jutranjega plašča, rokavic in žepne ure vas bo spremenil v lepega gospodarja. Za divje zahodne in prepovedane moške so bistvene enake, vendar v bolj trajnih in barvitih materialih. Naučite se obleči.

Vse, od črne čipke do korzetov in teatralnih plaščev, je izjemno. Takšne mojstrovine v takšnem obsegu so zadnje čase v modni industriji prava redkost. In ko pomislimo, da se v novem trendu zrcali najbolj čutna podoba ženske, vemo, zakaj prav zdaj.

Viktorijanska strogost vam lahko na prvi pogled kot poveljujoča moda nekega preteklega obdobja vseeno vzbudi rahel strah, ampak, drage dame, naj vas tistih nekaj prvih sekund ne vznemirja preveč. Novi viktorijanski slog boste namreč najlažje vključile v svojo garderobo. Čipkasta bluza z visokim ovratnikom se poda k čisto vsem dnevnim klasikam (na primer sedemosminskim črnim hlačam). In kar omenjeno kombinacijo dela še zlasti privlačno, je, da se v njej lahko pojavite tako v službi kot na večerni prireditvi.

Z vsem spoštovanjem – prihaja nova gospodična iz graščine.

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, na katere bi radi slišali od nas

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Moja košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0