International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

O nas

CATEGORIES

Portia baraz trgovina z pustnimi karnevalskimi kostumi in maskami

Naša trgovina s pustnimi kostumi ponuja široko paleto vznemirljivih izdelkov in storitev, s katerimi se boste lažje pripravili na vrhunsko pustno doživetje. Tukaj lahko pričakujete: Raznolik izbor kostumov: 

ponujamo široko paleto pustnih kostumov za vse starosti, spole in teme. Od tradicionalnih in kulturnih noš do modernih in trendovskih modelov boste našli nekaj, kar bo ustrezalo vašemu slogu in željam. 

Maske in dodatki: Dopolnite svoj pustni videz z našo obsežno izbiro mask, lasulj, ličil in drugih dodatkov. Ustvarite edinstven in očarljiv ansambel, ki resnično izstopa. 

Kakovost in udobje: Prednost dajemo visokokakovostnim materialom in izdelavi, da zagotovimo, da vaš kostum ne le izgleda fantastično, ampak je tudi udoben za nošenje med prazniki. 

Možnosti prilagajanja: prilagodite svoj pustni kostum z našimi storitvami prilagajanja. Izberite barve, dodajte okraske in prilagodite svoj kostum, da bo popolnoma ustrezal vaši velikosti. 

Otroški kostumi: Ponujamo posebno kolekcijo pustnih kostumov za otroke, tako da se lahko pustnemu rajanju pridruži cela družina.

OTROŠKI PUSTNI KOSTUMI      PUSTNI DODATKI        KOSTUMI UNIFORME

Spletno nakupovanje: Nakupujte udobno iz udobja svojega doma in raziščite našo obsežno ponudbo. Zagotavljamo podrobne opise izdelkov in slike, da vam pomagamo narediti pravo izbiro.

Pripravite se na pustni čas! Raziščite našo živahno zbirko kostumov, mask in dodatkov, da bo vaše pustno doživetje nepozabno. Nakupujte zdaj za popoln karnevalski videz!«

Strokovno vodenje: Če potrebujete pomoč pri izbiri popolnega kostuma ali imate vprašanja o dodatkih, je naše usposobljeno osebje tu, da vam pomaga in nudi strokovne nasvete.

Ne glede na vprašanje, ne glede na razlog, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če kaj ne najdete ali iščete kaj posebnega.

 

Naročilo lahko naredite  preko spleta. V kolikor pa imate vprašanja o naših izdelkih in se ne znate odločiti nas obvestite in ali pa nas pokličite ali pišete na  e-mail?

Na voljo smo vam od ponedeljka do petka 10:00 do 16.00 ure.  
Prav tako pa bomo tudi veseli bomo vašega klica .

Pridružite se nam in naredite svoje naslednje pustno rajanje izjemno z našo široko ponudbo kostumov, dodatkov in strokovnih storitev. Raziščite našo zbirko in pustite svoji ustvarjalnosti prosto pot, ko se pripravljate na fantastično pustno sezono!

 

 

V kolikor ne najdete izdelka v tej ponudbi , smo za vas pripravili ponudbo spletnih trgovin po tematiki izdelkov ponudbe.

MIKLAVŽ

V tretjem stoletju se je v današnji Turčiji rodil Miklavž ali Sv. Nikolaj. Njegovi premožni starši so zaradi bolezni hitro umrli. Vzgojen je bil v krščanskem duhu, zato je svoje premoženje podaril bolnim in revnim.  Že v mladih letih je postal škof, znan po svoji radodarnosti in prijaznosti. Umrl je 6. 12., leta 343, zato se vsako leto na ta dan spomnimo na njegovo dobrosrčnost. Na ta dan Miklavž skupaj s parkljem nosi darila. Otroke, ki niso bili pridni pa parklji “pobašejo” v velike vreče in jih odnesejo bog ve kam 🙂 Za Svetega Nikolaja, prav tako kot za Božička in dedka mraza, je značilna dolga bela brada.

 

Izberite božičkov kostum, v katerem boste videti kot pravi Božiček!

Na rojstni dan Jezusa Kristusa vsi kristjani nestrpno pričakujejo prihod debelega Božička z njegovimi sankami in 7 božičnimi jelenčki. Božiček parkira svoje sanke na strehi vašega doma in se s pomočjo čarobnega prahu spusti skozi dimnik ter pod Božično smrečko nastavi darila. Vsi poznamo Božička, oblečen je v rdeči plašč, obrobljen z belim krznom in rdečo kapo z zvončkom na koncu. Njegove značilnosti pa so tudi dolga bela brada, debel trebuh in očala. Božičku pri zavijanju daril pomagajo tudi Božični škratje, rdečo zelena bitja, manjše postave, z zašiljenimi ušesi. Ob prepevanju Božičnih pesmi izdelujejo in zavijajo darila.  

V skrbi za ohranjanje družinskega značaja božiča ne pozabimo na otroke. Vsako leto dodajamo nove izdelke igrače, ki dajejo veliko veselja in spodbujajo ustvarjalnost tako otrok kot odraslih. 

Nudimo tudi pakiranje in darilne paketa za Miklavža in Božička pri obdarovanju za društva, zavode, vrtce, obične, podjetja. 

 

Želimo vam prijetno in veselo nakupovanje  in praznovanje v teh prazničnih dni.

 V kolikor iščete poseben kostum ali imate posebne želje,  ne odlašajte in nas pokličite, da vam bomo pomagali poiskat izdelek.    

 

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, na katere bi radi slišali od nas

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Moja košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0