International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Prodaja pustnih kostumov

Kodeks vezanja pentlje pri Dirindl kostumih

oktoberfest obleke - festival piva

Kodeks vezanja pentlje zanke pri obleki za dirindel nošo! Naprej, nazaj, levo ali desno?
Predstavljajte si naslednje: imate odličen kostum za praznovanje na Oktoberfestu. K dirndl obleki se prilegajo kot rokavice, pričeska , a sladki fant iz naslednje mize preprosto ne reagirajo na vaše poskuse spogledovanja. Potem morda niste bili pozorni na to, kje imate vezano pentljo. Da bi zaobšli takšnemu dogodku in morda nenamerno prestrašili svojega sanjskega princa, smo vam dešifrirali kodo zanke.

Kodeks vezanja pentlje zanke !
Naprej, nazaj, levo ali desno?

Kaj morate vedeti pri vezavi pentlje pri kostumu dirndl

Dirndl zanka vezana desno

Če je lok pentlja privezana na desni strani, to pomeni, da je dama poročena ali vsaj vezana. Kot majhen nasvet za vse: Desna je tista stran, na kateri se običajno nosi poročni prstan. Torej za vse moške to pomeni, da je ženska v resnici v razmerju ali želi biti samo v miru. V obeh primerih: Izogibajte se!

Dirndl zanka vezana levo

Če ženska nosi lok pentljo na levi strani, kaže, da je še vedno na voljo. Tako dragi moški, da bi se lahko spogledoval – res pod geslom “zanka levo – srečo prinaša!”

Dirndl zanka, vezana na sredini

Tradicionalno predpasnik, privezan na sredini, pomeni, da je nosilec še vedno devica. Novejši pomen za srednjo sedečo zanko je izjava: “To ni vaš posel!”

Dirndl zanka, vezana zadaj

Vezana zadnja zanka se pri vdovih zadrži. Iz praktičnih razlogov pa za seboj privežejo predpasnik.

Ne glede na to, kje je zanka na koncu postavljena, jo je treba natančno in lepo vezati. Seveda to predpostavlja, da so predpasnik in še posebej trak za predpasnike predhodno natančno zlikani. Bodite pozorni na ustrezna navodila za nego in likajte vedno z leve strani, da ne pride do grdega sijaja.
Popolnoma likan predpasnik mora biti zdaj pravilno nameščen. Trakovi naj bodo natančno drug na drugem, tako da v najboljšem primeru ni vidnega križanja. Vedno v sredini pasu in privezan čim tesneje. Zanke pentlje so enake dolžine, konci pa so nekoliko daljši.

Zadnji pogled v ogledalo in hitro se odpravite na zabavo!

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, na katere bi radi slišali od nas

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Moja košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0