International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Večni vinge retro stil

Kdo nosi pernato boa- pernat šal ruta iz perja ?

Kdo nosi pernato boa- pernat šal ruta iz perja ?

Kaj storiti, ko prvič prejmete boa:

Pernate boe zagotovo odvržejo nekaj peres, ko jih prvič vzamete iz embalaže. Priporočamo, da boe nežno, a odločno stresete, da odstranite odvečno perje in čim bolj zmanjšate izgubo perja v prihodnosti. Če boe stresete ven, ko jih vzamete iz embalaže, jim boste prav tako pomagali, da se razširijo in ponovno pridobijo puhastost.

 

Pranje pernatega boa:

Če boste kdaj morali oprati svojo pernato boo, jo namočite v toplo milnico z lahkim detergentom za pomivanje posode in jo nato obesite, da se posuši. Ne sušite jih z neposredno toploto, na primer s fenom ali sušilnim strojem. Upoštevajte, da barvilo v naših boah ni barvno obstojno in da bo stik z vodo povzročil razbarvanje barv. Zato jih ni priporočljivo prati z oblačili ali drugimi predmeti, ki niso enakih barv.

Kdo nosi pernato boo?

Nekaj nosilcev pernate boe je: plesalka Isadora Duncan; pevka Shirley Bassey; igralec/komik Mae West; rokoborci Jesse Ventura, superzvezdnik Billy Graham in Hulk Hogan; pevci Scott Weiland, Celia Cruz, Cher, Marc Bolan, Gerard Way in Elton John; ter številni drugi operni in kabaretni pevci

Boa iz perja in kostumi

Obstajajo številni nenavadni kostumi,  burleksa, ki jih lahko naredite s pernatimi boami, najbolj priljubljen pa je klasični ptičji kostum. Boe iz perja lahko pritrdite na majico, obleko, krilo ali pulover, da ustvarite ta poseben kostum. Naše pisane boe vam lahko pomagajo poustvariti videz pava, race, flaminga ali celo Velike ptice iz Sezamove ulice!

Boa so tudi odličen dodatek k kostumu dekleta iz dvajsetih let prejšnjega stoletja. Videz lahko poustvariš tako, da si okoli ramena nadeneš eno od naših plišastih 60-gramskih boa, ki so na voljo v različnih barvah.

Naše boe lahko uporabite tudi za ustvarjanje repa ali krzna za kostume puhastih živali.

Izbirajte med našo široko paleto barv, da poustvarite videz mačke, psa, ptice, medveda, leva in več.

 

 

MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, na katere bi radi slišali od nas

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Moja košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0