FORGOT YOUR DETAILS?

Božični dodatek silikonska ušesa za Elfa škrata PB-DG1671

9,50 

Šifra: PB-DG1671 Kategoriji: , Oznaki: ,
logo partybiz - Božični dodatek silikonska ušesa za Elfa škrata PB-DG1671

Opis

Elf ušesa za Božičkovo obleko
Mogoče je samo en Božiček, toda celotna vojska leprechaunov mu pomaga pri pripravi, pakiranju in razdeljevanju daril … Pridružite se pomoči tudi vi – oblecite Božičkove pomožne obleke, ušesa elfov in druge dodatke in postanite zvezda naslednje tematske zabave!

Ušesa silikonskih elfov so – kot že ime pove – zlasti velika elfova ušesa. Zaradi njihove impresivne velikosti jih je popolnoma nemogoče zamuditi. Torej so zaščitni znak škratov in drugih gnomov, izkoriščenih za pomoč svetemu Nikolaju … toda božič in obdobje pred njim še zdaleč niso edina priložnost, ko si lahko nataknete predstavljene vilinske ušesa.

UŠA ELFA NISO SAMO ZA SVETA IMENA
15,5 cm dolga ušesa elfov so kot nalašč tudi za vse tematske dogodke, na primer med ljubitelji fantazij. Če je tema zabave magija, Harry Potter, Lord of the Rings ali kateri koli drug fantastični svet, bodo ušesa vilinov kot nalašč za ličenje.

Dovolj velike – ne bodo jih zamudili.
Izpopolnjeni v vseh podrobnostih – na prvi pogled naredijo vtis.
Skrbno izdelani – navdušujejo nad vzdržljivostjo, zahvaljujoč kateri jih lahko uporabite večkrat.
Udobno – zahvaljujoč izrezanim luknjam namestitev na resnična ušesa ne bo nikomur težka, nošenje pa bo ostalo udobno tudi med dolgo zabavo.
Elfova obleka in ušesa za vse priložnosti
Ponujena elf ušesa so kot nalašč za otroke in odrasle. Torej je vseeno, ali se pripravljate na modno zabavo v osnovni šoli ali na božični večer v pisarni, v obeh primerih lahko postanete točno tisti leprikon, ki ga želite. Vpadljivi dodatki za ličenje iz Partybox.pl vam bodo pomagali doseči želeni učinek enostavno, hitro in brez napora – hkrati pa bodo zagotovili, da vam bodo vsi prijatelji zavidali na ustvarjalnosti. Se želite obleči v hišnega vilinka? Izberite si velika vilinska ušesa in od daleč sporočite, kdo ste se odločili postati!

Mere
Širina približno 4,5 cm
Dolžina približno 6 cm
Dodatne informacije
V kompletu sta 2 kosa

Brand

Partybiz

Pustna preobleka
Vsak letni čas je primeren za preobleko v originalni kostum in odhod na zabavo, karneval pa je še posebej dober za to! Izberite karnevalski kostum iz naše ponudbe in presenetite svoje prijatelje! Vas bodo spoznali? Ali pa jih morda držite v napetosti do konca zabave? Ti odločaš! Pustni kostum v spektakularnem slogu – za superjunaka, za Indijca ali kavboja, za ninja bojevnika ali morda enega izmed srednjeveških likov? Širok izbor kostumov in dodatkov čaka samo na vas!

logo partybiz - Božični dodatek silikonska ušesa za Elfa škrata PB-DG1671

Dodatne informacije

Tema karneval
TOP