FORGOT YOUR DETAILS?

4-delni Bra Set spodnjega perila Belsira AX-50100

75,12 

belsira logo 150x150 - 4-delni Bra Set spodnjega perila Belsira AX-50100belsira logo 150x150 - 4-delni Bra Set spodnjega perila Belsira AX-50100

Opis

modrček iz več kosov je Belsira Lingerie
oblazinjen nedrček z oklepaji in nastavljivimi trakovi
zapiranje kavlja na sredini hrbta
iz podstavljenega tila z drobnimi detajli
prozoren podvezica pas
z nastavljivimi obešalniki
zapiranje kavlja na sredini hrbta
s čudovitimi loki in naboji
Vključeni so transparentni kratki zapisi
elegantne rokavice iz satena
embalaža za končne stranke
najboljše BELSIRA kakovosti

Brand

Belsira Lingerie vintage

Belsira - Rockabilly, Pin-up & Vintage Od Rockabelle in "Bobbin the Blues" do "One Hand Loose", Belsira vrne življenjski slog Rock'n'Roll. Retro izgled iz 50. let s pridihom modernih krojev vas popelje nazaj v čas Jailhouse Rock, Cadillacs in Victory Rolls. Belsira vrača klasiko! Z veseljem vam ponujamo bikinke z visokim pasom, spodnje perilo, bluze z rundavi, krog krila in še veliko več, da se vaše srce rockabella niha. Uživajte v naši široki ponudbi, vključno z oblačili za plažo in vojaško, klasično in ekstravagantno. Zagotovo bomo poskrbeli za pravi videz za vse ljubitelje retro mode. Poglejte in odkrijte fantastični svet rockabilly-ja in pin-up-ov. Pozdravljeni Baby, ne reci zbogom Baby!
belsira logo 150x150 - 4-delni Bra Set spodnjega perila Belsira AX-50100

Belsira – Rockabilly, Pin-Up & Vintage

Belsira - Rockabilly, Pin-up & Vintage Od Rockabelle in "Bobbin the Blues" do "One Hand Loose", Belsira vrne življenjski slog Rock'n'Roll. Retro izgled iz 50. let s pridihom modernih krojev vas popelje nazaj v čas Jailhouse Rock, Cadillacs in Victory Rolls.

Belsira vrača klasiko!

Z veseljem vam ponujamo bikinke z visokim pasom, spodnje perilo, bluze z rundavi, kroge krila in še veliko več, da se vaše srce rockabella niha. Uživajte v naši široki ponudbi, vključno z oblačili za plažo in vojaško, klasično in ekstravagantno. Zagotovo bomo poskrbeli za pravi videz za vse ljubitelje retro mode.

Poglejte in odkrijte fantastični svet rockabilly-ja in pin-up-ov.

belsira logo 150x150 - 4-delni Bra Set spodnjega perila Belsira AX-50100

Dodatne informacije

Velikost

BARVA

TOP