FORGOT YOUR DETAILS?

Tradicionalna obleka Dirndl kvadratni vzorec AX-70021

145,14 

Počisti
Šifra: AX-70021 Kategorija: Oznaka:
logo drindl - Tradicionalna obleka  Dirndl kvadratni vzorec  AX-70021
EAN :

Opis

klasični Dirndl s predpasnikom
tradicionalni kvadratni vzorec
kontrastni cevovodi
z vejico cvetov in ruffles na izrezu
okrasne vezalke in Dirndlove zanke
razgaljeno krilo
zadrga v stranskem šivu
primeren predpasnik z vejico cvetov tudi
dolžina stranice Dirndl v velikosti XS približno 75 cm
skupna dolžina predpasnika v velikosti XS ca. 52,5 cm
najboljše DIRNDLINE kakovosti

Brand

Dirndline kostumu za oktoberfest

Kostumi - tradicionalna moda z lepimi detajli

Elegantno vezeni dirndlji, lederhosen s tradicionalnimi bavarskimi motivi, ljubeče oblikovane ogrlice, prstani in zapestnice, torbice z motivom encijana ali jelena - tradicionalna moda je danes izjemno vsestranska in precej nosljiva. Narodne mode za ženske, na primer, ne moremo nositi samo na Oktoberfestu, ampak se prilega vsem praznikom, vsem izletom z družino in prijatelji ali celo v vsakdanjem življenju.

Ekskluzivna blagovna znamka „Dirndline“ je na voljo z predrznimi dizajni. Dirndlovi izdelki, ki jih ponujamo, so seksi in kratki, narejeni iz brokatov in kavbojk ali zelo tradicionalni s kariranimi vzorci in čipkami. Bluze so izdelane iz čudovitega mehkega bombaža. Ste Fashionista, ki želi izstopati iz množice? Imamo kategorijo "dizajn" z vsemi novimi, svežimi in posebej narejenimi izdelki posebej za vas.

Ne glede na to, ali iščete kaj za festival Oktoberfest, pivo, nekaj drugačnega za vaš lokalni sejem ali preprosto obožujete tradicionalne bavarske noše. Naša kolekcija ekskluzivnih in tradicionalnih kostumov ima vse, kar bi oboževalec dirndla lahko želel.

Naš širok izbor čudovitih kostumov

Smo veletrgovec s široko paleto kostumov za moške in ženske. Naj bodo elegantne Dirndl ali hrustljave usnjene hlače, elegantne vrhovi in ​​ujemajoča se dna, tradicionalne bluze ali majice, nakit ali lepo okrašeni tradicionalni klobuki - pri nas modno pametni zagotovo kaj najdejo. Seveda ponujamo dirndl, hlače, vrhove in spodnja dela v vseh priljubljenih velikostih. Vsestranska oblačila je mogoče znova in znova kombinirati z dodatki in vnesti toliko raznolikosti v vsakodnevno obleko. Izberete lahko svoj nov tradicionalni slog v svojih najljubših barvah. Nudimo široko paleto barv in materialov za dirndls, usnjene hlače in dirndl bluze.

Odlična kakovost po absolutno konkurenčnih cenah

Prepričajte se o naši vsestranski ponudbi kostumov. Naši visokokakovostni modeli so narejeni iz najboljših materialov, skrbno obdelani in zato absolutno stabilne vrednosti.

logo drindl - Tradicionalna obleka  Dirndl kvadratni vzorec  AX-70021

Dodatne informacije

Velikost

, , , , , ,

BARVA

TOP