FORGOT YOUR DETAILS?

Romantični Dirnd z izrezom pod prsmi AX-70036

145,14 

Počisti
logo drindl - Romantični Dirnd z izrezom pod prsmi AX-70036
EAN :

Opis

Dirndl z izrezom pod prsmi
kontrastni naborki
z okrasnimi vezalkami in Dirndlovimi zankami
zadrga v stranskem šivu
preverjen predpasnik z ruffles
okrasna obloga in čipka
dolžina hrbta S ca 97,5 cm
skupna dolžina velikosti S ca 57,5 cm
popolno prileganje
najboljše DIRNDLINE kakovosti

Brand

Dirndline kostumu za oktoberfest

Kostumi - tradicionalna moda z lepimi detajli

Elegantno vezeni dirndlji, lederhosen s tradicionalnimi bavarskimi motivi, ljubeče oblikovane ogrlice, prstani in zapestnice, torbice z motivom encijana ali jelena - tradicionalna moda je danes izjemno vsestranska in precej nosljiva. Narodne mode za ženske, na primer, ne moremo nositi samo na Oktoberfestu, ampak se prilega vsem praznikom, vsem izletom z družino in prijatelji ali celo v vsakdanjem življenju.

Ekskluzivna blagovna znamka „Dirndline“ je na voljo z predrznimi dizajni. Dirndlovi izdelki, ki jih ponujamo, so seksi in kratki, narejeni iz brokatov in kavbojk ali zelo tradicionalni s kariranimi vzorci in čipkami. Bluze so izdelane iz čudovitega mehkega bombaža. Ste Fashionista, ki želi izstopati iz množice? Imamo kategorijo "dizajn" z vsemi novimi, svežimi in posebej narejenimi izdelki posebej za vas.

Ne glede na to, ali iščete kaj za festival Oktoberfest, pivo, nekaj drugačnega za vaš lokalni sejem ali preprosto obožujete tradicionalne bavarske noše. Naša kolekcija ekskluzivnih in tradicionalnih kostumov ima vse, kar bi oboževalec dirndla lahko želel.

Naš širok izbor čudovitih kostumov

Smo veletrgovec s široko paleto kostumov za moške in ženske. Naj bodo elegantne Dirndl ali hrustljave usnjene hlače, elegantne vrhovi in ​​ujemajoča se dna, tradicionalne bluze ali majice, nakit ali lepo okrašeni tradicionalni klobuki - pri nas modno pametni zagotovo kaj najdejo. Seveda ponujamo dirndl, hlače, vrhove in spodnja dela v vseh priljubljenih velikostih. Vsestranska oblačila je mogoče znova in znova kombinirati z dodatki in vnesti toliko raznolikosti v vsakodnevno obleko. Izberete lahko svoj nov tradicionalni slog v svojih najljubših barvah. Nudimo široko paleto barv in materialov za dirndls, usnjene hlače in dirndl bluze.

Odlična kakovost po absolutno konkurenčnih cenah

Prepričajte se o naši vsestranski ponudbi kostumov. Naši visokokakovostni modeli so narejeni iz najboljših materialov, skrbno obdelani in zato absolutno stabilne vrednosti.

logo drindl - Romantični Dirnd z izrezom pod prsmi AX-70036

Dodatne informacije

Velikost

, , , , , ,

BARVA

TOP