International EU and out of EU delivery available !

Vprašanje ? Pokličite : Gsm, WhatApp, Viber :+386 31 654958 

Moško perilo by Saresia MEN rolaplay zapeljiv natakar AX-18246

92,52 

SHARE

Opis

seksi butler kostum
top rezervoar iz mreže
jockstrap z okrasnimi gumbi
rokavice vključene
ovratnik s kravato
končna potrošniška embalaža s sliko
najboljše kakovosti SARESIA

Specifikacije

Velikost oblačil

Barva AX

Koda EAN:

4251302139516

Material

96% polyester, 4% elastane

Znamka ray
Tema kostumov

Brand

Saresia Roleplay za gogo

Ekskluzivni modeli Saresia so narejeni posebej za vaše divje noči. Oblačila iz naše kolekcije za gogo in klubska oblačila znajo poudariti ekscentrično plat vaše ženskosti in vsem bodo zagotovila, da bodo pozorno pozorne na vaš vhod. Pripravite se, da vas bodo zvabile naše privlačne oblike in tesno odrezana oblačila. Naš asortiman izdelkov sega od kožnih kombinacij vinskih vin in vlažnih pogledov z vročimi izrezi čez seksi zabavna oblačila do naših zelo mamljivih in razkrivajočih ribjih mrež in mrežastih oblačil. Imamo vse, kar bi si želeli kot gogo dekle, poledancer, striptiz ali če samo iščete, da bi resnično zasijali ob svojem nočnem izhodu v klubu. Če iščete tisto nekaj posebnega, bi oblačila, ki jih ponuja Saresia, združila erotično privlačnost z očarljivim slogom za neustavljiv videz, ki vam bo vzel dih. Ponujamo širok izbor kratkih oblek, tesnih teles, vročih kombinezonov, ekstravagantnih krila, vrhov, karoserij, ekscentričnih kombinacij in še veliko več ... Vsi izdelki so dobavljeni v visokokakovostni embalaži, primerni za končne kupce. Odkrijte svojo poredno plat….
MOJ RAČUN
Lista želja
Prijava
Ustvari račun

Izberite vse načine, na katere bi radi slišali od nas

Vaši osebni podatki bodo služili za izboljšavo vaše uporabniške izkušnje na naši spletni strani, za upravljanje dostopa do vašega računa in druge namene, opisane v pravilnik o zasebnosti.

Obnovitev gesla

Ste pozabili geslo? Vnesite vaše uporabniško ime ali elektronski naslov in poslali vam bomo povezavo za ponastavitev gesla.

Moško perilo by Saresia MEN rolaplay zapeljiv natakar AX-18246

92,52 

Moja košarica 0

NEDAVNO OGLEDANO 0

Dodaj k listi želja! POGLEJ LISTO ŽELJA