FORGOT YOUR DETAILS?

Dostava in strošek

Dostava in strošek za izdelke iz spletne trgovine  

1.Dostava naročenih izdelkov :

Izdelke pošiljamo v vse države Evropske Unije

1.1. Ko sprejmemo naročilo od uporabnika, svetovalec spletne trgovine začne procesirati naročilnico. Uporabnik bo dobil povratno elektronsko sporočilo, ki potrjuje da je njegovo naročilo uspešno sprejeto.

1.2. Dostave naročenega blaga ne izvajamo ob vikendih in praznikih

1.2.1. Navadna dostava rok izdobave – v roku 10 delovnih dni od trenutka potrjevanja naročilnice.

1.3. Prodajalec spletne trgovine uporablja za prevoz kurirske storitve podjetja: POŠTA Slovenije –Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.  GSL dostava ,običajni čas dostave je med 09,00 in 17,00.

1.4. Dostava

Naša partnerja pakete dostavljata na naslov, vnesen ob oddaji naročila. V svoj profil lahko dodate poljubno število različnih naslovov za dostavo, med katerimi ob oddaji naročila izberete ustreznega. Dostava bo narejena na točen naslov, ki ga določi uporabnik (ne glede na to ali gre za stanovanjski ali za posloven objekt). Če vas v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.

1.4.1 Poštno ležeče : Poštno ležeče je način pošiljanja na katerokoli poslovalnico Pošte Slovenije ali Hrvaške. V kolikor izberete »POŠTNO LEŽEČE« napišite namesto vašega naslova poštno številko poslovalnice Pošte na kateri želite prevzeti paket. Tako kot pri pošiljanju na dom, je čas pošiljke do 3 dni. Pri poštnem ležečem dostavni prejemnik na dom NE PREJME NOBENEGA obvestila o čakajoči pošiljki, temveč zgolj naše obvestilo na email da lahko svoje naročilo osebno prevzamete na vaši Pošti! Pošiljko prevzamete na pošti z svojim osebnim dokumentom.

1.4.2 Osebni prevzem :V primeru da uporabnik/ kupec izbere osebni dvig mora sam dvigniti naročilo v poslovalnici v roku 8 dni od prejema obvestila prodajalca, da so izdelki na razpolago za dvig.

Pred prevzemom morate obvezno poklicati na + 386 31654958 za dogovor o času prevzema.

1.5. Vsaka pošiljka je zavarovana, zavarovanje gre na račun prodajalca. Proizvodi se pakirani na način, ki se z običajno manipulacija prevoza ne bodo poškodovali.

1.6 Cenik strošek dostave :

Za naročila iznad 200,00 eur je strošek dostave brezplačen. ( Velja za naročila dostave v Sloveniji )

Za naročila do 200,00 eur znaša strošek dostave :

Slovenija : 5,80 eur z ddv.

*Pri dostavi s Pošto Slovenije in načinom plačila z gotovino po povzetju se obračuna dodatni strošek odvisno od vrednosti odkupnine , katerega  zaračunava Pošta Slovenije.

Hrvaška : 9,90 eur z ddv

Evropske unije : 16,00 eur

 

Dostava v tujino
Naročene izdelke dostavljamo tudi kupcem iz Hrvaške in Srbije. Dostava se vrši preko Pošte Slovenije, UPS, GLS ali po dogovoru. Znesek dostave je odvisen od države prejemnika in teže artiklov veljavnem po informativnem ceniku Pošte Slovenije in ostalih omenjenih poštnih ponudnikih.
Kupec bo na e-naslov dobil sporočilo, v katerem bodo opredeljeni vsi dodatni stroški kot so dostava, itd. in šele po pregledu slednjih, v kolikor se strinja s končno ceno potrdil naročilo. Prodajalec pošiljki priloži račun in vse ostale potrebne dokumente v primeru izvoza blaga. Na zahtevo naročnika se lahko sklene pogodba v tujem jeziku, sicer je račun izdan vedno v slovenskem jeziku.

OPOZORILO :

V kolikor nastanejo stroški z dostavo katere v najprej ni možno predvidevati in vračunati bo ponudnik obvestil kupca ter ga seznanil z novimi stroški dostave s katerimi se kupec mora strinjati

 

 

TOP